Najinovativnije startap kompanije predstaviće se javnosti na “Expand North Star” događaju tokom sajma GITEX u Dubaiju

Expand North Star, najveći svetski start-up događaj, vraća se od 13. do 16. oktobra 2024. u legendarnu luku Dubaija, sa svojim najvećim evropskim i britanskim učešćem ikada viđenim. Očekuje se da će 9. izdanje značajne start-ap izložbe sa sedištem u Dubaiju okupiti preko 2.000 start-apova, sa više od 400 iz Evrope i Ujedinjenog Kraljevstva koji će se pridružiti četvorodnevnoj izložbi.

Organizator Expand North Star je GITEX GLOBAL, najveći svetski tehnološki događaj. Izlagači početnici će prikazati svoja rešenja i stvarne aplikacije u Agritech-u, veštačkoj inteligenciji, klimatskoj tehnici, Fintech-u, Health Tech-u, HR-u, mobilnosti, kreativnoj ekonomiji, softveru kao usluzi i još mnogo toga. Među novim seoskim paviljonima iz regiona prednjači Nemačka, sa 40 startapa koji su ove godine debitovali na sajmu, a slede Irska, Poljska, Letonija, Austrija i Portugal.

Učesnici koji se vraćaju uključuju Ujedinjeno Kraljevstvo, sa 50 novoosnovanih kompanija na njihovom glavnom štandu, što je dvostruki rast u poređenju sa njihovim učešćem 2023. Blizu iza su Francuska, Italija i Turska. Omar Hasan, generalni direktor Globalnog centra za rast u Velikoj Britaniji, rekao je: „Oduševljeni smo što se najbrže rastuće tehnološke kompanije pridružuju ovogodišnjoj delegaciji, koja obuhvata FinTech, AI, održivost i EdTech”.

Za više informacija posetite www.expandnorthstar.com

.

Pročitajte i tekst:  Honor 8 Pro proglašen za EISA Consumer Smartphone 2017 – 2018