Otkriveno ko je i čime se bavi trenutno najpopularnija svetska internet senzacija – “Hawk Tuah Girl”

“Hawk Tuah Girl” je trenutno popularna internet senzacija poznata po svom viralnom videu koji je izazvao veliki interes na društvenim mrežama. Njeno pravo ime je Hailey Welch, a postala je poznata nakon što je dala duhovit i nekonvencionalan odgovor tokom uličnog intervjua u Nešvilu, što je privuklo pažnju mnogih korisnika interneta.

U intervjuu, Welch je upotrebila frazu “hawk tuah”, što je onomatopeja za zvuk pljuvanja, dok je objašnjavala situaciju koja se odnosi na intimne aktivnosti. Ovaj izraz je ubrzo postao meme, a njena autentičnost i humor privukli su veliki broj pratilaca.

Nakon što je njen video postao viralan, Hailey Welch je počela da koristi svoju iznenadnu slavu za promovisanje i prodaju proizvoda sa natpisom “Hawk Tuah – 24 Spit On That Thang” sa svojeručnim potpisom. Iako su postojale glasine da je izgubila posao zbog ovog videa, ispostavilo se da su te informacije ipak bile deo satirične šale.

Sve u svemu, Hailey Welch je uspešno iskoristila svoju internet popularnost i nastavlja da bude tema mnogih diskusija i meme-ova na društvenim mrežama.

Ceo originalni video odakle je sve poteklo možete pogledati na zvaničnom “Tim & Dee TV” YouTube kanalu:

Pročitajte i tekst:  MWC Barselona 2023: HONOR najavljuje globalno lansiranje HONOR Magic5 serije i HONOR Magic Vs