Otvorene prijave za najvažnije regionalne digitalne nagrade – “SoMo Borac 2024”

Prijave za 12. izdanje SoMo Borac bi Aleph su zvanično otvorene, a organizatori najvažnije regionalne digitalne nagrade uveli su nove kategorije. Svečana dodela nagrada održaće se 25. oktobra u Zagrebu, a prijave su otvorene do 25. septembra 2024.

Žiri čine najveći regionalni digitalni stručnjaci, čije će znanje i iskustvo biti presudni u izboru najboljih radova u ukupno 17 kategorija.  Velika vest 12. SoMo Borca su dve nove kategorije, ‘Digitalni proizvod’ u reklamnom toku, koji nagrađuje digitalne proizvode svih vrsta koji su svojim inovativnim idejama i visokim performansama omogućili organizacijama da istraže nove aspekte digitalnog poslovanja. SoMo Advertising dodeljuje digitalne projekte u ukupno 11 kategorija i Special mention bi Aleph, u kojem projektni partner bira projekat koji se ističe u kategorijama marketinga performansi, a sve detalje o uslovima i pravilima prijave možete pronaći na linku .

U koordinaciji sa Hrvatskom udrugom digitalnih izdavača (HUDI), koja je i ovogodišnji suorganizator najvažnijeg događaja digitalne zajednice, proširene su i medijske kategorije. Tako će digitalni izdavači u novoj kategoriji „Najbolja medijska karakteristika“ moći da prikažu određene delove svojih postojećih proizvoda koji su značajno poboljšani ili inovirani.

 Pored toga, medijski izdavači će moći da prijave svoje projekte u još četiri kategorije: Digitalni proizvod godine, Digitalni dizajn godine, SoMo NATIVE i Best media Storitelling i više o uslovima i pravilima prijave za kategorije SoMo Media su objavljeni na sajtu SoMo Fighter. „Okupili smo tim najboljih ljudi iz regiona koji su vodeći stručnjaci za digitalnu industriju i već znamo da je pred njima zahtevan posao odabira najboljih radova, ali se radujemo da vidimo kakvi nas veliki projekti očekuju ove godine i koja će oboriti žiri s nogu. Dve nove kategorije su fokusirane na digitalne proizvode, odnosno delove postojećih proizvoda, koji su inovativnim rešenjima unapredili poslovno i korisničko iskustvo.

Pročitajte i tekst:  Samsung slavi 50. rođendan! Šta još možemo očekivati od ovog tehnološkog giganta?

Pozivam sve da prijave svoje radove koji su se izdvojili u proteklih godinu dana i pokažu zašto zaslužuju da 25. oktobra ponesu najvažniju nagradu u digitalnom svetu“, rekla je Ružica Vrdoljak Ličina, izvršna direktorka nagrade SoMo Borac. Prijave se zatvaraju 25. septembra 2024. godine, a rok do kojeg su otvorene prijave za rane početke je 1. septembar 2024. O radovima koji su se istakli u poslednjih godinu dana odlučivaće tim najvećih regionalnih stručnjaka, a možete saznati ko članovi žirija su na linkovima: SoMo Media žiri i SoMo Advertising.

Prijavite se na SoMo Borac newsletter i prvi saznajte novosti oko najvažnije dodjele nagrada, a pratite i SoMo Borac Facebook, Instagram i LinkedIn stranice.