Ovu su vrhunske zaštitne maske za iPhone 16 telefone

PITAKA je postala prepoznatljiva na tržištu po svojim jedinstvenim zaštitnim futrolama za telefone visoke klase. Ovog puta predstavićemo vam dve kolekcije maski, Ultra-Slim Case i Tactile Woven Case, koje donose maksimalnu zaštitu za aktuelnu iPhone 16 seriju telefona. Specifičnost svih PITAKA zaštitnih maski je što su napravljene od Aramid Fiber-a, sintetičkih vlakana velike čvrstoće koji se upotrebljavaju u avio industriji i vojsci. U pitanju je lagan, a istovremeno izuzetno čvrst materijal, koji predstavlja odličnu zaštitu za skupe telefone.

Ultra-Slim Case je, kao što mu ime govori, tanka maska, debljine samo 0.84 mm i mase 17.84 grama. Zahvaljujući tome, nećete je praktično ni osetiti, a obezbediće vrhunsku zaštitu telefona. S obzirom da maska malo prelazi preko ekrana i nešto je viša od modula za kamere, obezbeđuje punu zaštitu telefona. U njoj je ugrađen i ugrađen veoma jak magnet debljine samo 0.1 mm, koji joj obezbeđuje kompatibilnost sa MagSafe dodacima, kao što su MagSafe punjač ili MagSafe držač u automobilu.

Zahvaljujući ovom jedinstvenom materijalu i njegovom tkanju, maska ima prijatan osećaj u ruci, a dostupna je u tri boje – crno-sivoj, šumsko zelenoj i okeansko plavoj. Takođe, na raspolaganju su varijante za četiri modela iPhone 16 telefona (iPhone 16, iPhone 16 Plus, iPhone 16 Pro i iPhone 16 Pro Max).

PITAKA Tactile Woven Case donosi još veći stepen zaštite. Ove maske su napravljene od istog materijala kao i Ultra-Slim Case varijante, ali su dodatno ojačane, tako da obezbeđuju potpunu sigurnost od eventualnih padova telefona. Nešto je deblja od prethodne varijante, 1.83 mm, ali je zato prošla rigorozne vojne testove na padove (MIL-STD-810G). U njoj se nalazi još jači MagSafe kompatibilni magnet, a metalni poklopci preko tastera onemogućavaju bilo kakvu šansu da se tasteri oštete ili izgrebu. Pored toga, unutrašnja strana kućišta je mekana, čime se dodatno apsorbuju šokovi prilikom eventualnih padova.

Pročitajte i tekst:  Kaspersky Lab predstavio Secure Connection aplikaciju za android uređaje

U ponudi su tri kolorne varijante, sivo-crna, zalazak Sunca i izlazak Meseca, a Tactile Woven Case maske su dostupne isključivo za iPhone 16 Pro i iPhone 16 Pro Max telefone.

Interesantno je da se u obe varijante maski nalaze integrisani NFC čipovi, koji omogućavaju da se verifikuje njihova autentičnost, ali oni obezbeđuju i pristup ekskluzivnim PITAKA servisima, kao što su igre, wallpaper-i i muzika. Još jedna značajna informacija je da se kompanija ekološki svesna, pa su sva pakovanja za njihove proizvode napravljena od 100% degradabilnog materijala, dobijenog kao nusproizvod prilikom prerade šećerne trske.

Kontakt: PITAKA