Vodič za kupovinu gedžeta: Ove Bluetooth slušalice su jeftinije čak i od čokolade

Dobro, nisu baš jeftinije od svake čokolade, od pojedinih jesu, ali svakako najeftinije koje smo do sada uspeli da pronađemo, a da vrede. Trenutna cena im je 799 dinara.

Ove pristupačne bežične bluetooth slušalice su, pored niske cene, vrlo zanimljive i zbog toga što se isporučuju zajedno sa bazom koja pretvara običnu slušalicu u bluetooth slušalicu. U pitanju su slušalice – Xwave MX150.

Pomenuta „baza“ je ustvari adapter, u koga osim ovih slišalica možete priključiti recimo neke svoje omiljene slušalice sa kablom i 3.5 mm džekom i tako ih pretvoriti u bežične slušalice. Isto možete uraditi i sa zvučnicima i na taj način i obične zvučnike pretvoriti u bežične. Tako da je ovaj adapter vrlo praktičan gedžet, čak i ukoliko ga koristite nevezano od slušalice sa kojom se isporučuje. Same slušalice su sasvim solidnog kvaliteta ukoliko planirate da ih koristite prvenstveno za telefonske razgovore. Što se tiče slušanja muzike, kvalitet je pristojan, ali nemojte očekivati dobre basove i sl. To je naravno nemoguće u ovom cenovnom rangu.

Slušalice su crno-sive boje, poseduju integrisanu bateriju od 150 mAh, što u praksi znači do maksimum oko 6 sati autonomije. Na kablu je integrisan kontroli deo za podešavanje jačine zvuka i sl, kao i LED indikacija. Udobne su za nošenje, a za one koji planiraju da ih koriste tokom sportskih aktivnosti bitno je i da su otporne na znojenje.

Pročitajte i tekst:  5 načina kako zaraditi novac uz pomoć ChatGPT servisa

Cena: 799 rsd

Kontakt: NT.rs