Zaštitne futrole vrhunskog kvaliteta za najnovije SAMSUNG savitljive telefone

Kao što je poznato, Samsung je nedavno na ekskluzivnom događaju u Parizu premijerno predstavio nove  Galaxy Z Fold6 i Z Flip6 savitljive mobilne telefone. Oba uređaja su očekivano atraktivnog dizajna i sa nizom inovativnih AI funkcija. Ovi telefoni će od sutra (24. juli)  i zvanično biti dostupni u Srbiji i u maloprodajnim objektima i preko mobilnih operatora. Telefoni su neosporno odličnog kvaliteta (uskoro ćete imati priliku da pročitate naše recenzije), ali ukoliko nabavljate jedan ovakav vredan telefon, ono što već unapred možemo da vam preporučimo je da na vreme nabavite i adekvatnu zaštitnu futrolu.

U moru različitih futrola za mobilne telefone kompanija PITAKA se izdvojila jedinstvenim pristupom. Njihove futrole ne samo da su tanke i da izgledaju elegantno, već donose i najviši mogući nivo zašitite telefona, koji je u skladu sa vojnim standardima. Ovog puta imali smo priliku da probamo PITAKA MagEZ Case 5 za Galaxy Z Fold6 i Z Flip6 futrole.

Kod PITAKA futrola ne postoje kompromisi, s obzirom da su napravljene od Aramid vlakana. U pitanju je materijal koji je pet puta lakši od čelika, a istovremeno pet puta čvršći. Zahvaljujući tim svojstvima, vaš telefon biće u potpunosti zaštićen od grebanja i padova. Ovaj materijal ima i fantastičnu teksturu, napravljenu putem specijalne 3D Grip tehnologije. Ona je veoma prijatna na dodir i nije klizava, a svojim izgledom dodatno doprinosi ekskluzivnosti. Uz to, ovaj materijal je veoma tanak i ne sprečava bežično punjenje telefona ili reverzibilno bežično punjenje nekih drugih uređaja (slušalica ili satova) pomoću Z Fold6 ili Z Flip6 telefona.

Pročitajte i tekst:  Uplovite u svet profesionalne fotografije uz pouzdanog saputnika -nova Xiaomi 14 serija je tu

Proizvođač ima na raspolaganju nekoliko dizajnerskih varijanti, koje vuku na crnu, braon i plavu boju, tako da ćete sigurno naći neki model koji će odgovarati vašim preferencijama.

Cena: 69.99 USD

Kontakt: Pitaka